Terapi

Vejen til trivsel og livsglæde

Livet igennem oplever vi glæder og sorger – opture og nedture. Af og til kan nedturene i vores liv føles så voldsomme, at det kan være svært ved egen hjælp at komme igennem en vanskelig periode. Det kan være, at du føler dig trist og modløs eller presset og irritabel - har været ude for en traumatisk oplevelse, har mistet en du holder af, er blevet skilt, er blevet ramt af en kronisk sygdom eller har mistet arbejdsglæden. Når følelserne bliver svære at håndtere og tankerne løber løbsk kan det være relevant at få hjælp.

Hos MindPraxis kan du få hjælp til at ændre uhensigtsmæssige tankemønstre og måder at handle på. Du kan få indsigt i, hvad der er opretholdende i forhold til dine problemer og symptomer samt i, hvad der kan bidrage til at mindske dem.

Der er hos MindPraxis en afslappet atmosfære og stemning, da det har stor betydning, at man føler sig tilpas og tryg, når man skal arbejde med sine problemer.

Fokus i samtalerne med mig vil være dine udfordringer lige nu. Ind imellem kan vores tanker og handlinger synes uforståelige, og her bliver kunsten at finde meningen bag. Samtalerne vil hjælpe dig til at få overblik over dine muligheder og begrænsninger samt meningen bag dine handlinger og tanker.  Jeg er optaget af at udfolde nye måder at forstå dig selv på og dine problemer. Vi vil sammen undersøge, hvad der udløser og fastholder problemet samt finde nye udviklingsmuligheder i lyset af din livssituation. 

Jeg trækker på forskellige teorier og metoder bl.a. kognitiv terapi, narrativ terapi og den mentaliseringsbaserede tilgang. Der er ikke noget kvik-fix, men jeg har mange års erfaring med at hjælpe folk til at få indsigt i egne potentialer og muligheder samt opnå øget trivsel.

Jeg kan hjælpe dig med

  • Stress
  • Sorg & kriser
  • Angst og depression
  • Mistrivsel og bekymringer
  • Familieproblematikker og skilsmisse
  • At leve med kronisk sygdom - psykisk eller fysisk

Galleri

Jeg har fået redskaber som jeg både kan bruge i mit arbejds- og privatliv.
Jeg har lært at stoppe op og mærke efter.
Følelsen af at være god nok skal ik…

- Ansat ved Kolding Kommune

Se alle udtalelser

Kontakt mig idag

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | Persondatapolitik