Terapi

Har du svært ved at overskue dit liv og finde mening?

Føler du dig trist og modløs eller presset og irritabel? – har du været ude for en traumatisk oplevelse? mistet en du holder af? blevet skilt? ramt af en kronisk sygdom? mistet arbejdsglæden eller blevet fyret? konstant bekymret? eller er hverdagen generelt meningsløs eller uoverskuelig? Livet igennem oplever vi glæder og sorger – opture og nedture. Af og til kan nedturene i vores liv føles så voldsomme, at det kan være svært ved egen hjælp at komme igennem en vanskelig periode. Når følelserne bliver svære at håndtere og tankerne løber løbsk kan det være relevant at få hjælp.

Hos MindPraxis kan du få hjælp til at ændre uhensigtsmæssige tankemønstre og måder at handle på. Du kan få indsigt i, hvad der er opretholdende i forhold til dine problemer og symptomer samt i, hvad der kan bidrage til at mindske dem.

Der er hos MindPraxis en afslappet atmosfære og stemning, da det har stor betydning, at man føler sig tilpas og tryg, når man skal arbejde med sine problemer.

Fokus i samtalerne med mig vil være dine udfordringer lige nu. Ind imellem kan vores tanker og handlinger synes uforståelige. Samtalerne vil hjælpe dig til at få overblik over dine muligheder og begrænsninger samt meningen bag dine handlinger og tanker. Jeg er optaget af at udfolde nye måder at forstå dig selv på og dine problemer. Vi vil sammen undersøge, hvad der udløser og fastholder problemet samt finde nye udviklingsmuligheder i lyset af din livssituation.

Jeg trækker på forskellige teorier og metoder bl.a. kognitiv terapi, compassion, narrativ terapi og den mentaliseringsbaserede tilgang. Der er ikke noget kvik-fix, men jeg har mange års erfaring med at hjælpe folk til at få indsigt i egne potentialer og muligheder samt opnå øget trivsel.

Krop og sind hænger sammen og derfor tilbyder jeg også, at vi arbejder med sammenhængen mellem krop og sind som del af din behandling. Men kun hvis det giver mening for dig! Jeg er certificeret TRE udbyder (Tension and Trauma Releasing Exercises). At arbejde med TRE bidrager til at fjerne ophobede fysiske og psykiske spændinger og skaber ro og nærvær i kroppen.

Jeg kan hjælpe dig med

  • Stress
  • Sorg & kriser
  • Angst og depression
  • Mistrivsel og bekymringer
  • Familieproblematikker og skilsmisse
  • At leve med kronisk sygdom – psykisk eller fysisk

Galleri

Jeg startede mit forløb ved Christina, da jeg var midt i en svær periode af mit liv. Christina har givet mig mange gode råd til hvordan jeg takler hve…

– Elev på ungdomsuddannelse i Kolding

Se alle udtalelser

Kontakt mig idag