Ledelsescoaching

Styrk dine relationer og dit lederskab

Mange virksomhedsledere kan i perioder have behov for sparring eller coaching. Der er ikke altid tid i en travl hverdag til at få reflekteret over, hvorfor der er medarbejdere, som man har vanskeligt ved at forstå, teams man ikke kan få til at samarbejde, projekter der ikke lykkes, eller situationer hvor man som leder fik vist en side af sig selv, man ikke finder optimal.

I MindPraxis er der mulighed for kortere eller længere coachingforløb. I samtalerne kan vi eksempelvis arbejde med belastninger, usikkerheder, magt og afmagt, samarbejdsvanskeligheder, ledelsesdilemmaer, balancen med arbejdsliv/privatliv.

Det kan være en stor gevinst for virksomheden samt din egen udvikling som leder, at sætte tid af til coachingsamtaler. Du får kort sagt større indsigt i dig selv og andre, skærpet bevidsthed, nye vinkler på dine udfordringer og din ledelsesstil samt opnår en målrettet personlig og professionel udvikling.

Samtalerne kan foregå i virksomheden eller i min praksis på 3.sal i House of Innovation som ligger centralt i Kolding midtby. Der er mulighed for samtaler mellem kl.7.00-19.00.

Ønsker du at styrke dit lederskab så kontakt MindPraksis

Galleri

Professionelt og effektivt forløb, hvor jeg har følt mig imødekommet og hjulpet både fagligt og personligt. Mit forløb hos Christina har været præget…

-Underviser på ungdomsuddannelse

Se alle udtalelser

Kontakt mig idag