Forældrerådgivning

Opnå bedre kontakt med din teenager

Familielivet er fantastisk og det er skønt at se sine børn vokse op, men livet med teenagebørn i huset kan også være fyldt med skænderier og konflikter.

Mange forældre oplever, at det i perioder kan være vanskeligt at forstå, samarbejde med og tale med teenageren i familien. Nogle forældre oplever deres teenager lever et isoleret liv på værelset, andre er bekymrede for, hvad de laver og hvem de omgås. Hos MindPraxis kan du få psykologisk rådgivning som hjælp til at forstå din teenager. Gennem samtalerne hjælper jeg dig med at få identificeret det, der bekymrer dig og vi finder frem til, hvad der er med til at fastholde udfordringerne, og hvilke muligheder der er for at få et bedre samspil med teenageren i familien.

Selvom to teenagere ikke er ens, så oplever jeg det som en styrke i min rådgivning, at jeg har haft rigtig mange samtaler med unge og derfor har stor indsigt i, hvad der er vigtigt for unge, hvad der optager dem og hvilke udfordringer, de kan have og ikke mindst, hvad de har brug for fra deres forældre. Hvis du ønsker en bedre kontakt til din teenager, så kontakt MindPraxis.

Jeg synes det går så godt herhjemme også psykisk, at tiden i morgen ikke bliver nødvendig alligevel, det gik virkelig fint i sommerhuset.

Det kan vær…

– Ung mand under 25 år

Se alle udtalelser

Kontakt mig idag