Udtalelser

Professionelt og effektivt forløb, hvor jeg har følt mig imødekommet og hjulpet både fagligt og personligt.

Mit forløb hos Christina har været præget af en meget effektiv, kompetent og faglig tilgang men også af et personligt nærvær, tryghed og behagelig atmosfære. Christina har på kort tid og med engageret opfølgning støttet mig og hjulpet mig til at anvende relevante strategier til at navigere i mine egne tanker og følelser, så jeg bedre kan forstå mig selv, og hvordan mine faglige handlinger og refleksioner afspejler mit personlige værdisæt. Det har været enormt gavnligt for mig både i forhold til en konkret episode i arbejdsregi og mine muligheder fremadrettet i det faglige såvel som i mit personlige liv.

– Underviser på ungdomsuddannelse

Det først ord, der falder mig ind, når jeg tænker på Christina er ORDENTLIG. Christina er nemlig ordentlig i alt, hvad hun laver.

Hun er ordentlig i sin faglighed – i den forstand, at hun har et solidt teoretisk og metodisk fundament og en høj faglig etik og moral, som hun lader sig guide af i sit daglige arbejde.

Hun er ordentlig i sin tilgang til sit arbejde – i den forstand, at hun altid sætter baren højt, og aldrig gør noget halvt.

Og sidst men ikke mindst er hun ordentlig i sin tilgang til sine medmennesker – i den forstand, at hun altid møder andre med et åbent, nysgerrigt, tålmodigt og empatisk sind.

Der skal således ikke herske nogen tvivl om, at jeg betragter Christina som en særdeles dygtig og professionel terapeut, som har være – og stadig er kilde til stor faglig og personlig inspiration.

Jeg vil derfor gerne give de varmeste anbefalinger til Christina og MindPraxis.

– Tidligere kollega autoriseret psykolog Louise Kettner Lindved

Jeg har været meget glad for at have en så konstruktiv hjælper som Christina, og hun har på mange måder hjulpet mig gennem en tid, der var særligt hård. Gennem samtaler, hvor jeg kunne få afløb for mine tanker, og Christina hjalp med at anskue problemerne fra flere vinkler og foreslå konkrete redskaber, føler jeg, at jeg har fået det meget bedre. Christina er meget rolig og god til at lytte, men hun er særligt også god til at spørge ind, prikke lidt og få en til at overveje tingene og se dem på en anden måde, og det har været en virkelig stor hjælp for mig i en tid, hvor jeg følte mig deprimeret og presset

– Elev på ungdomsuddannelse i Fredericia

Hej Christina

Jeg vil bare sige tak for nogle gode timer med dig til eksamensangst kursus – jeg har haft nogle super eksamener, hvor jeg har været rolig og glad, både før og efter.

Snakkede med Y, og hun har haft det på samme måde.

Rigtig god sommer!

Hilsen XX ☺️

– Elev fra eksamensangst gruppeforløb

Jeg kan varmt anbefale Christina Damkier Jespersen, efter jeg var godt på vej op ad stress barometret blev jeg af min chef sendt afsted til Christina, og efter dybe og lange snakke fik jeg vendt mit mindset og tilgang til mange ting, både på jobfronten men også privat. Jeg anvender ofte (inde i mit hoved) en model som vi gennemgik, som ligner en skydeskive, hvor min prioriteter af opgaver og mennesker jeg ønsker at være sammen med er placeret, hvor midten er det der betyde mest og ydercirklen er det der betyder mindre. Når jeg synes tingene er ved at løbe af sporet, kommer den op inde i mine tanker, hvor jeg bliver mindet om hvad er det egentlig jeg ønsker her i livet, og følger jeg mine egne prioriteter.

Christina har fået mig til at reflektere endnu mere over, hvad der betyder noget for mig og hvem der betyder noget for mig, for at beholde min livsglæde, og jeg er med de redskaber hun gav mig igennem mit forløb på 4-5 måneder, blevet meget mere bevidst om, hvor min grænse går og hvornår jeg skal holde i håndbremsen.

Jeg er gået fra at være en person som stort set ikke havde ordret ”nej” i mit ordforråd, og arbejdede på alle tidspunkter af døgnet – til at adskille min arbejdstid og mit privatliv, sådan at jeg kan tanke energi i begge lejre så både mit job og min familie får den bedste version af mig uden at jeg taber mig selv undervejs – dette kunne jeg ikke være kommet frem til uden hjælp fra Christina.

Det var for mig en kæmpe gave at få de timer vi havde – og det er en investering som jeg altid vil være villig til at gøre igen, da det giver mere end man betaler for

– Konsulent i større kursusvirksomhed

Jeg har fået redskaber som jeg både kan bruge i mit arbejds- og privatliv.
Jeg har lært at stoppe op og mærke efter.
Følelsen af at være god nok skal ikke styres af andre, men af mig selv.
Dette har jeg lært igennem et samtaleforløb.

– Ansat ved Kolding Kommune

Christina gav mig et trygt miljø, hvor jeg kunne åbne op og snakke om nogen ting, som jeg aldrig havde snakket med nogen om før. Hun hjalp mig med at opsøge den hjælp, som jeg i virkeligheden havde brug for, og hun fik mig til at indse, at det ikke hjælper noget, at gå og have ondt af sig selv hele tiden. Christina lytter til hvad du siger, og forsøger efter bedste evne at hjælpe dig.

– Elev på ungdomsuddannelse i Kolding

jeg synes det går så godt herhjemme også psykisk, at tiden i morgen ikke bliver nødvendig alligevel, det gik virkelig fint i sommerhuset.

Det kan være at jeg skriver til dig angående en tid i fremtiden, hvis jeg synes jeg har brug for det, men som det ser ud lige nu, så har jeg ikke brug for det.

Tak for alt din hjælp, det har virkelig hjulpet.

– Ung mand under 25 år

Jeg har det meget bedre.

Jeg har lagt alkoholen på hylden🍷drikker kun ved festlige lejligheder 🌝og jeg har fundet mig selv igen😊sover igennem 😴

Tusind tak fordi du hjalp mig igennem en svær periode😌jeg gemmer dit telefon hvis det er ok😀

Måske får jeg brug for det en anden gang 🤗

– Mand 50+

Jeg havde et inderligt ønske om at færdiggøre mit Hf forløb for, at kunne komme videre i uddannelsessystemet. Udfordringerne i privatlivet og som enlig mor med et skema på 39 ugentlig lektioner endte jeg i stress, hvilket blev årsag til flere sygedage, uoplagthed og koncentrationsbesvær. Samtalerne hos Christina gjorde, at jeg kunne acceptere min tilstand og arbejde på det der har været svært for mig. Jeg fik nogle redskaber til at overkomme svære tider. Jeg lærte at være nysgerrig og spørge ind til andre fremfor at føle stress over forskellighederne. Idag er jeg klar til mine sidste eksamener på Hf og glæder mig til at komme videre i uddannelsessystemet.

– Elev på ungdomsuddannelse i Fredericia

Det har været enormt rart og brugbart at snakke med Christina om det der har fyldt meget hos mig.

– Ung mand under 25 år

Hej Christina. Jeg lovede jo, at jeg ville skrive når alle eksamenerne var færdige. Jeg blev student i går med et 12-tal i mat, så det er jeg mega glad for, og de tre andre eksamener er også gået super godt. Tusinde tak for din hjælp og rigtig god sommer.

– 3.g. elev

jeg startede mit forløb ved Christina, da jeg var midt i en svær periode af mit liv. Christina har givet mig mange gode råd til hvordan jeg takler hverdagens både små og store problemer, som har hjulpet mig i den rigtige retning. Christina er meget rar at snakke med, og man falder hurtigt til ro i hendes selskab. Jeg har været super tilfreds og glad for min tid ved Christina

– Elev på ungdomsuddannelse i Kolding

Det går godt her. Stort tak for indsatsen, var ikke nået hertil uden din hjælp.

– Mand 25+

Jeg har virkelig været enormt glad ved at komme hos dig til samtalerne.

Jeg fik hurtigt en oplevelse af at blive taget alvorligt og du fandt lyn hurtigt ud af hvem jeg er og hvad jeg indebærer, hvilket fra gang til gang, virkelig satte sine dybe spor.

Hvis jeg skal tænke 1 særlig ting, jeg fik med fra dig, er det at tænke mere på mig selv og tænke med min logiske sans! Hvad de andre tænker, er egentlig lige gyldigt!! Og det betyder at jeg føler jeg står stærkere end før.

Jeg savner helt at komme og snakke med dig, det gav så meget indre ro og jeg håber du har det rigtig godt 😊

Kærligst

ZZZ

– Underviser på uddannelsesinstitution

Jeg giver Christina mine varmeste anbefalinger. Hun har på en yderst professionel måde hjulpet både elever og medarbejdere, der i en periode har haft brug for lidt ekstra hjælp

– Uddannelseschef på ungdomsuddannelse i Kolding

Tak for samarbejdet, Christina. Vi kommer til at savne og mangle dig. Du har haft en meget stor betydning for mange af vores elever.

Også tak for assistancen, da jeg havde brug for at blive samlet op – det var en stor hjælp og betyder meget for mig. 

God vind der ude med Praxis. Jeg vil anbefale dig.

– Underviser på ungdomsuddannelse

TRE har været en givende og helt særlig oplevelse.Det er en klar anbefaling at prøve kræfter med holdet.

Holdet giver en anden følelse end at være selv med det, og der er en anden og helt særlig stemning i rummet. Samtidig med der bliver gjort opmærksom på hvordan TRE påvirker lige præcis dig.

TRE har givet mig følelsen af ro, afslapning og en helt andet Grounding.

Ung kvinde (deltager på TRE hold)

Inden opstarten på Christinas TRE hold, havde jeg ofte en uro, eller sitren energi, i kroppen.

Men efter blot få gange var den væk, og har nu stadigvæk en dejlig ro og balance i kroppen.

Jeg oplever at teknikken er en enkelt og lige til at gå til, og kan bruges når jeg har brug for den.

Mand +40 (deltager på TRE hold)

Du har været en fantastisk hjælp til at få ham tilbage på rette kurs. Så en kæmpe tak fra både X og jeg

Forældre til teenagedreng

En dejlig måde at falde til ro på og komme i kontakt med sig selv

– Deltager på TRE hold

Det var virkelig dejligt til TRE i mandags. Jeg synes virkelig det er godt. Følelsen bagefter er lige så fantastisk.

– Deltager på TRE hold

Gode og omsorgsfulde undervisere med fokus på den enkeltes behov. Det føles forløsende og rart.

– Deltager på TRE hold

Vild oplevelse at kroppen kan ryste. Christina er meget god til at guide mig til forskellige stillinger, så rystelserne kan flytte sig forskellige steder hen i kroppen. De første gange var min krop presset, træt og udmattet, nu er den afslappet. Er fuldt ud tilfreds med holdet.

– Kvinde (deltager på TRE hold)