Om MindPraxis

MindPraxis og Christina Damkier

MindPraxis åbnede op for samtaler i House of Innovation i 2019. Dette efter jeg i mange år har været ansat som psykologisk rådgiver på IBC (International Business College) i Aabenraa, Kolding og Fredericia samt som ekstern psykologisk rådgiver på Social og Sundhedsskolen i Vejle, Kolding og Fredericia. Jeg er fortsat tilknyttet IBC og Social- og Sundhedsskolen.

Jeg er uddannet cand. pæd. i pædagogisk psykologi (MA in Educational Psychology) fra Aarhus Universitet og er lektor i psykologi. Derudover har jeg en række efteruddannelser bl.a inden for kognitiv terapi, narrativ traumebehandling, den mentaliseringsbaserede tilgang samt erhvervsrettet NLP. Som noget nyt er jeg i 2021 blevet certificeret TRE (Tension & Trauma Releasing Exercises) udbyder.

Jeg er optaget af at værne om det etiske i samtalerne og at opnå løbende faglig opkvalificering samt supervision.

Jeg har mange års erfaring med psykologisk rådgivning og terapi samt akutte krisesamtaler. Derudover har jeg en bred undervisningserfaring i psykologi såvel på ungdomsuddannelsesniveau, på Læreruddannelsen (University College Lillebælt) og i efter-/videreuddannelsen samt erfaring med at facilitere teamprocesser med det formål at forbedre samarbejdet eller arbejde med specifikke temaer.

I mine samtaler har jeg en integrativ tilgang, hvor jeg afhængigt af personen, jeg sidder med samt den aktuelle problemstilling, inddrager forskellige terapeutiske metoder. Et forløb hos mig vil blive tilpasset, så det for dig opleves meningsfuldt i lyset af de problemer du står med. Men vigtigst af alt går jeg op i at skabe en afslappet atmosfære, hvor du vil føle, du trygt kan fortælle om dit liv og dine udfordringer.

Privat er jeg gift med Jacob og sammen har vi tre børn mellem 18-24 år

Studentermedhjælper

MindPraxis har tilknyttet en studentermedhjælper Sofie Amalie, der læser psykologi på 4. år på Aarhus Universitet. Sofie Amalie bidrager med den nyeste forskning til MindPraxis’ blog samt med planlægning og praktisk arbejde i forbindelse med workshops. 

Jeg kan varmt anbefale Christina Damkier Jespersen, efter jeg var godt på vej op ad stress barometret blev jeg af min chef sendt afsted til Christina,…

- Konsulent i større kursusvirksomhed

Se alle udtalelser

Kontakt mig idag

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | Persondatapolitik